Over Roy van der Sar

Roy van der Sar, geboren op 21 juni 1999 in De Lier, is sinds 2018 actief als (feest)zanger op verschillende feesten en partijen. De geboren en getogen lierenaar die al van kleins af aan op de voetbalvelden te vinden is, zong wel eens op een derde helft van de vereniging en dit viel verschillende mensen in positieve zin op, wat leidde tot zijn eerste optreden in de Naaldwijkse feestweek met o.a. Django Wagner. Hierna stapelden de aanvragen zich al in rap tempo op.
Tijdens de corona periode in maart 2021 debuteerde hij met zijn eerste single ‘Lach en vier het leven’, wat vooral in de regio heel goed werd opgepakt!
Sinds begin 2022 is Roy vaste zanger in de bekende Après Skihut in Rotterdam, waar hij het entertainen echt onder de knie begon te krijgen. Met zijn nummers ‘Jouw feestje’ en ‘He, drinken wij een biertje’ laat hij de mensen horen dat hij wel een feestje kan bouwen en het feestje van extra sfeer kan voorzien.
Tijdens de Winterstar talentenjacht, waar hij in contact kwam met vele bekende in de zangwereld, wist Roy de feestprijs te winnen en mag daardoor afreizen naar Gran Canaria waar hij zal gaan optreden in het bekende Holland Heineken Café.

Scroll naar boven