Cover 2:

Cover 2: ‘Man van de wereld’ nu online in decemberreeks

In oktober ontstond het idee, en met immense trots presenteren we deze week Cover 2 online. Dit keer wordt het betoverende nummer ‘Man van de wereld’, oorspronkelijk uitgebracht door Danny de Munk in september 2020, onder de virtuoze interpretatie van Roy. Na zijn indrukwekkende vertolking van ‘Adio amore Adio’ van Jannes, bewijst Roy opnieuw zijn vermogen om nummers met diepgang te brengen.

Later deze maand kunnen jullie nog meer prachtige covers verwachten. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Roy van der Sar door alles goed in de gaten te houden. Laat je meeslepen door zijn muzikale reis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven